Yrityskuvaus

Mitä tahdot kuvilla viestiä?

 

Näkyykö kuvissa tuotteiden laatu?

 

Herättävätkö kuvat asiakkaasi luottamuksen?

 

Välittyykö tunne?

 

Tarjoatko parastasi?

 

Miksi panostaa laadukkaisiin kuviin?

– Kuvilla voi välittää yrityksen arvomaailmaa ja sitä, kuinka yrityksen toiminnalla halutaan vaikuttaa maailmaan ympärillä.

– Kuvan avulla voidaan näyttää, kuinka intohimoisesti yrityksessänne suhtaudutaan palveluidenne ja tuotteidenne laatuun.

– Kuvalla voi herättää potentiaalisen asiakkaanne luottamuksen, paljastamalla keitä olette, mitkä arvonne ovat ja kuinka toteutatte niitä.

– Jokainen ihminen tuntee ja haluaa tuntea. Kuvalla voi koskettaa, naurattaa, suututtaa tai itkettää. Yrityskuvauksessa koetamme tietysti yleensä keskittyä positiivisiin tunteisiin. Suurin osa ostopäätöksistä tapahtuu viimekädessä tunteenvaraisesti sekä intuitiivisesti.

– Jos haluat panostaa tarjontanne sekä esillepanonne laatuun, on suurempi todennäköisyys, että mahdollinen asiakkaannekin haluaa panostaa laatuun, eli yritykseenne. 

Yrityksenne tärkein käyntikortti on nettisivut ja niiden onnistunut viestintä.

 


 

Parhaat yrityskuvaukset toteutetaan tiimityönä, jolloin kokonaisuutta ollaan pohdittu etukäteen yhdessä, sekä yrityksenne sisällä.

Kun luodaan uutta kuva-aineistoa yrityksen käyttöön, on tärkeää, että yrityksen toiminta-ajatus on kirkastunut ja tiedetään mitä asioita kuvilla halutaan ensisijaisesti välittää. Yhteistyössä mainos- tai markkinointitoimiston kanssa taataan onnistunein lopputulos, jossa palaset loksahtelevat kohdalleen sujuvimmalla mahdollisella tavalla.

Toteutan kuvauksia sekä suoraan yrityiksille, että yhdessä markkinointitoimistoiden kanssa. Tärkeimmän tämänhetkisen yhteistyökumppanini Haven Porvoo Osk:n kanssa olemme toteuttaneet useita upeita sivustoja eri yrityksille.
Itse olen kuvannut still-kuvat Kiertille, E-studiolle, Smaku Porvoo -tapahtumalle, Chalupa ravintolaketjulle, Tunnepuulle ja Örnvik mökeille.

Tiedustele kuvausta yrityksellesi tästä