Häät

HÄÄKUVAUS

Hääkuvaus on niinsanottu lempilapseni. Kuvasin ensimmäiset hääni 2009, ja ihastuin lajiin heti. Hääkuvauksessa tiivistyvät tarinankerronta, suuret tunteet, kauniit visuaaliset puitteet ja ainutkertaisen hetken tuntu. On kunniatehtävä päästä kuvaamaan häitä ja tahdon sen hääparillekin osoittaa, että heidän ainutkertaisen päivän kuvaaminen on itsellenikin todella tärkeä tehtävä. Olen kuvannut nyt jo kymmeniä hääpäiviä ympäri Suomea ja jos potretit ja vihkikuvaukset lasketaan mukaan, on hääkuvauksia kertynyt jo yli sata. Voisi sanoa että olen oppivuoteni jo käynyt ja nykyään saan nauttia kuvaamisen riemusta jo ilman kovin suuria stressaamisia onnistumisesta.
Kahdesti hääkuvani on valittu Häät lehden vuoden 10 parhaan hääkuvan joukkoon http://www.haat.fi/kilpailu/vuoden-haakuva-2017  2016 sekä 2017

Mielestäni hääkuvaajaa valitessa on tärkeintä kuunnella omaa intuitioaan ja tietysti kuvausmieltymyksiään, että tulee valinneeksi oikean kuvaajan. Parhaat kuvat syntyvät aina silloin, kun oikeat ihmiset kohtavat. Hääkuvaajaa kannattaa kysellä jo hyvissä ajoin, mielellään jo vuotta ennen hääpäivää, niin on suurempi mahdollisuus että päivä on vielä vapaana. Hääkuvaus ei ole valokuvauksen helpoin laji, joten kumminkaiman enon veli ei välttämättä ole aina se paras vaihtoehto, vaikka edullisin olisikin. Tunnelman ja hetken tallentavat hääkuvat ovat ne, jotka teitä ilahduttavat vielä vuosien päästä, kun kakut on syöty, mekko pölyttyy kaapissa tai on myyty ja häämatkakin vain muisto.

Mikäli teistä tuntuu, että saattaisin olla teille se kuvaaja, jonka haluaisitte mukaanne koko hääpäiväksenne, tai osaksi sitä, niin ottakaa yhteyttä joko puhelimitse: 044-3319900, sähköpostitse: [email protected] tai laittamalla viestiä yhteyslomakkeen kautta. Tapaan mielelläni parit myös etukäteen jos tuntuu, että face-to-face kontakti toisi varmuuden sopivasta kuvaajasta.