mainoskuvaus ja yrityskuvaus

Yrityskuvaus apuna brändin luomisessa


Yrityskuvaus ja mainoskuvaus on tänä päivän tärkeä osa yrityksen brändin luomista. Jos haluat edustavat kotisivut yrityksellesi, tehokasta somemainontaa sekä kasvattaa myös yrityksesi myyntiä, on tärkeää panostaa yritysilmeeseen myös kuvien avulla.

Yritys voi tarvita kuvia monenlaiseen mainontaan: esitteisiin, kotisivuille, flyereihin, tai vaikka tuotekuvia verkkokauppaa varten. Usein tee itse ja säästä – mentaliteetti voi kääntyä tee itse – säästä- pety – kuluta puolet enemmän rahaa -mentaliteetiksi, joten kannattaa miettiä tarkkaan kuinka haluaa toimia.

Henkilöstökuvat ovat yksi ensimmäisiä asioita joita yrityksen kotisivuille tarvitaan. Ammattilainen osaa saada kaikenlaisista ihmisistä onnistuneita kuvia ja yleensä jopa hymyn huulille. Viimeistelty kuvankäsittely takaa, että ihonsävyt näyttävät luonnollisilta ja aamulla nenänpäähän ilmestynyt näppy katoaa taianomaisesti.

Yrityskuvausta voi tarvita myös firman juhlissa ja tapahtumissa, jossa tapahtumadokumentointi voi tulla tarpeeseen.

Mainoksiin tarvitaan usen ns. fiiliskuvia joilla saadaan yrityksen imagoa ihmisläheisemmäksi ja helpommin lähestyttäväksi potentiaaliselle asiakkaalle. Fiiliskuvilla solmitaan tunneyhteys yrityksen ja palvelua tarvitsevan asiakkaan välille.

Laadukkailla kuvilla viestit oman yrityksesi laadusta ja osaamisesta.
Käydään yhdessä läpi millaisia kuvaustarpeita teillä on ja suunnitellaan yhdessä kuinka juuri sinun yrityksesi saisi parhaan mahdollisen hyödyn laadukkaista valokuvista.