Häät Haikon kartano – Villa Haikko

Tarun ja Elmon kesäkuisissa häissä oli kyllä elementit koossa täydelliseen hääpäivään ja sellaisen he varmasti saivatkin. Päivä alkoi upealla auringonpaisteella ja ilma oli hieman alkukesän kirpeä. Vihkiminen tapahtui Pyhän Laurin Kirkossa Vantaalla, joka vaikka onkin kaunis, on myös valaisun suhteen hieman haasteellinen jopa aurinkoisella säällä. Kirkko on kuitenkin tunnelmallinen ja mielestäni tunnelman säilytys kuvissa on aina tärkeämpää kuin supertarkka kuva. Salamavalon väläyttely kirkossa ei kuulu myöskään omiin valintoihin, jos vain mahdollista välttää sitä.

Juhlimaan matkustettiinkin kotikaupunkiini Porvooseen. Haikon Kartanon upea merellinen Rantapaviljonki sopi ihanasti juhlien tyyliin ja tällä kertaa myös kuvaajaa hemmoteltiin ihanalla valolla, joka siivilöityi ikkunoista.
Juhlien tunnelma oli iloinen ja häävierailla tuntui olevan hauskaa alusta lähtien. On ilo kuvata rentoja häitä, jossa tunteet ovat pinnassa eikä niitä yritetä liikaa peitellä. Lämpimät suhteet ihmisten välillä tekevät hääpäivästä parhaan mahdollisen ja se tottakai valittyy myös kuviin.
Potrettikuvat otettiin vihkimisen jälkeen Haikon kartanon rannassa ja täältä löytyi myös ihastuttava nuori koivumetsä, joka mielestäni sopi raikkaudessaan ihanasti hääparin olemukseen.

Upea hääpäivä kertakaikkiaan! <3[/ppb_text]