Hääpotretit

 

Hääpotrettikuvaus


Tärkeä osa hääpäivän kuvausta on tietysti hääpotretit, jotka otetaan useimmiten joko juuri ennen vihkimistä tai heti sen jälkeen. Välillä, kun ilmat suo, kuvataan myös auringonlasku potretteja illan päätteeksi.

Hääpotretit jäävät kauniiksi muistoksi hääpäivän tärkeimmästä asiasta, eli hääparin keskinäisestä rakkaudesta. Otan aina sekä tunteikkaita lähikuvia, että maisemallisempia kuvia, jotka sopivat kivasti jopa sisustustauluksi hääparin kotiin. Haluan saada tallennettua aitoja tunteita, ja siksi toivon, että voimme varata aikaa kuvaukselle riittävästi. Saan useimmiten parit kuitenkin nopeasti rentoutumaan kuvauksessa, eikä turhaa jännittämistä liiemmin tule, vaikkei kameraan olisikaan tottunut. Kuvaushetki on yleensä ollut pareille mukava ja olen saanut paljon kiitosta siitä ettei olekaan jännittänyt kuvausta vaan se on ollut miellyttävä osa suurta päivää.

Välillä hääparit toivoovat pelkästään potrettikuvausta päiväänsä ja se voidaan toteuttaa yhdessä, suunnittelemassamme kuvauspaikassa, sovittuna hetkenä. Useimmiten suoraan vihkimisen jälkeen. Hääkuvaukset pyrin toteuttamaan lähes aina ulkona, mutta joskus sään niin vaatiessa mietimme hyvän suojaisan paikan kuvaukselle.