Hotelli Cumulus mainoskuvaus


Toteutimme Hotelli Cumulukselle mainoskuvaukset keväällä 2017. Kuvaukset sijoittuivat suureksi osaksi Hotelli Cumulus Aulankoon hämeenlinnaan, jossa kuvattiin kylpyläosaston kuvat ja saatiin mukavasti luontoa kuviin myös. Helsingissä kuvasimme myös kaupungilla ja Linnanmäellä.

Kuvilla oli tarkoitus herättää ideoita ja fiiliksiä eri asiakasryhmissä mitä kotimaan hotellimatkailu voi pitää sisällään. Kuvaukset toteutettiin pienellä porukalla, ja minun lisäkseni ryhmään kuului maskeeraaja Tiia Loikkanen ja yhtenä päivänä Pinja Bruun, sekä Restelin puolelta kuvausten järjestelijänä toimi Aino Kallio. Mallihaku tehtiin Cumuluksen nettisivujen ja sosiaalisen median, sekä omien tuttavaverkostojen kautta, koska malleiksi haluttiin tavallisia ihmisiä. Itselleni oli hyvin tärkeää että kuvissa esiintyi oikeat tosielämän pariskunnat, ystävykset ja perheet, jotta kuviin saataisiin aitoja tunteita ja läheisyyttä eikä teeskenneltyä fiilistä. Ainoastaan isommassa kaveriporukassa jouduttiin hieman tekemään tämän suhteen kompromissia 🙂 Näin saatiin kuitenkin tosi kiva porukka kasaan -kiitokset heille! Ja kuvissa näkyvät tunteet ovat niin aitoja kuin miltä näyttääkin.

Tämä oli ehdottomasti yksi vuoden 2017 mukavimmista kuvaustapahtumista vaikka järjestelyä jonkin verran vaatikin myös kuvaajalta. Kun on hyvä porukka ja rento meininki niin kyllä homma luistaa!


Recent Portfolios